skip to Main Content
Servei d'Àpats

L’Ajuntament de Begues posa a disposició de la gent gran de Begues el Servei d’Àpats de l’Espai Nou, pensat per a tots aquells qui vulguin compartir el moment del dinar amb altres persones.

Entenem que el dinar és per a tots un moment d’interrelacions personals molt important del dia a dia i, per això, ens volem afegir a potenciar, des de la promoció de la salut i el manteniment d’hàbits d’alimentació saludables, la relació i la interacció amb la comunitat, per mantenir la persona socialment activa. A la vegada que volem fomentar la participació activa en les activitats programades per a la gent gran, per tal d’afavorir la socialització de les persones que hi assisteixen, tot vetllant per prevenir situacions de risc i aïllament social.

El servei d’àpats consisteix en el subministrament dels menús al bar-restaurant del Centre Cívic El Roure, compost per primer plat, segon plat, postres, pa i aigua.

Carnet del Servei d’Àpats

 

Per utilitzar el servei d’àpats de l’Ajuntament de Begues cal disposar del Carnet del Servei d’Àpats, renovable cada curs (estarà en vigor, com a màxim, des de l’1 d’octubre al 30 de setembre del següent any).

En cas de no tenir-lo s’haurà de sol·licitar a l’Espai Nou els dijous de 9.30 a 13.00h.

CONDICIONS D'ÚS

  • Disposar del Carnet de persona usuària de l’Espai Nou, en vigor.
  • Tenir 65 anys o més.
  • Fer la inscripció i assistir a una activitat de continuïtat, com a mínim, de les programades per l’Espai Nou (s’entén per activitat de continuïtat aquelles activitats i/o programes que s’ofereixen durant tot el curs. Per tant, queden excloses les activitats puntuals, com ara festes, xerrades i sortides d’un sol dia, etc.)
  • La regidoria de la gent gran, previ informe de Serveis Socials, podrà determinar la possibilitat d’alguna variabilitat de les condicions anteriors.

SOL·LICITUDS

Les sol·licituds es podran fer durant tot l’any, mentre hi hagi obertes les inscripcions a les activitats de l’Espai Nou.

Aquelles persones que vulguin sol·licitar el servei de forma fix, caldrà que es posin en contacte amb la regidoria de la gent gran que estudiarà el cas, i en derivarà els casos, si s’escau, a Serveis Socials.

La Regidoria de la Gent Gran es reserva el dret de retirar el Carnet del Servei d’Àpats, en cas que es determini que la persona ha deixat de complir els requisits pels quals se li va concedir.

Nombre de places limitades.

Condicions

RESERVES

S’han de realitzar amb un mínim de 24 hores d’antelació, per telèfon o presencialment. Caldrà informar dels canvis d’última hora que puguin succeir entre les 9 i les 9.30 hores del matí (règims, anul·lacions).

Les persones que assisteixin al servei d’àpats hauran de presentar el Carnet en vigor, i hauran de signar el llistat mensual de control d’assistència.

Horari

HORARI

De dilluns a divendres, excepte festius, a les 13.00h

Preu

PREU

El preu del menú és de 5 euros (primer plat, segon plat, postres, pa i aigua).

Sol·licita el Carnet

Si encara no disposes del Carnet del Servei d’Àpats, pots sol·licitar-lo des d’aquí mateix. Tan sols cal que omplis el formulari adjunt. Un cop enviat, l’equip de l’Espai Nou tramitarà la teva sol·licitud i contactaran amb tu per avisar-te quan ja estigui disponible.


INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS
Responsable: Ajuntament de Begues Finalitat: Tramitar la sol·licitud d'alta al Carnet del Servei d'àpats de l'Espai Nou, i incorporar les dades a la base de dades de persones usuàries del servei.
Legitimació: El teu consentiment a fer ús d'aquestes dades amb la finalitat enunciada.
Destinació: Les teves dades s'incorporaran als fitxers corresponents de l'Ajuntament de Begues.
Drets: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició i a retirar el consentiment, si s’escau.
Back To Top