skip to Main Content
Tramita el teu Carnet de l'Espai Nou

Sol·licita el teu carnet i comença a gaudir de tots els avantatges de ser persona usuària de l’Espai Nou de Begues.

Omple el següent formulari i podràs tramitar el teu carnet sense moure’t de casa. Llegeix detingudament tots els camps que es demanen.

Si tens cap dubte o necessites acompanyament per a omplir el formulari, contacta per telèfon amb l’Espai Nou i et donarem un cop de mà.

  Selecciona una opció:  Adjunta una fotografia tipus DNI*

  * Tots els camps marcats amb asterisc són obligatoris  AUTORITZACIÓ DE DRETS D'IMATGE
  L’Ajuntament de Begues disposa de diferents canals de comunicació on s’informa i es fa difusió de les activitats i serveis de l’Espai Nou.
  Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, l’Espai Nou us demana el consentiment per a poder publicar fotografies i/o vídeos en qualsevol dels canals i/o mitjans de comunicació de l'Ajuntament de Begues (web, xarxes socials, butlletí municipal,...) on apareguin les persones usuàries del servei i que hi siguin clarament identificables.

  En / Na amb DNI número autoritzo:

  - Que la meva imatge, pugui aparèixer en fotografies corresponents a activitats i serveis organitzades per l’Espai Nou i publicades en mitjans de difusió públics.
  - Que el material elaborat pugui ser publicat en blocs i altres espais de comunicació pública.
  INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS
  Responsable: Ajuntament de Begues
  Finalitat: Tramitar la sol·licitud d'alta del Carnet de persona usuària de l'Espai Nou, i incorporar les dades a la base de dades de persones usuàries del servei.
  Legitimació: El teu consentiment a fer ús d'aquestes dades amb la finalitat enunciada.
  Destinació: Les teves dades s'incorporaran als fitxers corresponents de l'Ajuntament de Begues.
  Drets: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició i a retirar el consentiment, si s’escau.  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Back To Top
  X
  X