skip to Main Content
Servei de Podologia

L’Ajuntament de Begues posa a disposició de la gent gran de Begues el Servei de Podologia, adreçat a aquelles persones que necessitin d’unes cures bàsiques per a la bona salut dels peus.

I és que els peus són una part important del nostre cos que prenen major importància a mesura que ens fem grans. La dificultat d’arribar un mateix als seus peus pot comportar una higiene diària incorrecta dels mateixos.

El servei consisteix en un tractament bàsic de quiropòdia realitzat per un/a professional de la podologia.

CONDICIONS DEL SERVEI

Per utilitzar el Servei de Podologia de l’Ajuntament de Begues cal disposar del Carnet de persona usuària de l’Espai Nou, que s’haurà de sol·licitar a través del formulari que trobareu a l’apartat Fes-te el Carnet o, presencialment, en horari d’atenció al públic.

Inclou tallat i llimat d’ungles, eliminació de calls i durícies, hidratació del peu i realització d’ortosis de silicona. Inclou un màxim de 5 sessions a l’any (excepte en casos de prescripció facultativa, fet pel qual podran augmentar el nombre de sessions).

En cas de demanda d’altres serveis no inclosos, seran derivats per la persona encarregada al servei corresponent.

Condicions

PROCEDIMENT DE SOL·LICITUD

  1. La primera vegada cal sol·licitar el servei a l’Espai Nou en l’horari d’atenció al públic, on s’informarà del procediment a seguir.
  2. Les següents vegades caldrà primer informar a l’Espai Nou que es vol accedir al servei de podologia i, un cop s’obtingui l’accès, caldrà trucar directament al telèfon on es realitza el servei.
Preu

PREU

El preu del servei és de 18 euros per sessió.

El pagament es pot realitzar mitjançant domiciliació bancària (sol·liciteu el full a l’Espai Nou) o bé per transferència bancària a:

  • Banc Sabadell     ES38 0081 1619 7900 0103 7507

En aquest darrer cas, cal enviar el comprovant de pagament per whatsapp al número 674795509 o bé per correu electrònic a espaigentgran@begues.cat abans de demanar l’hora del servei.

Back To Top