skip to Main Content

PROGRAMA D’ACTIVITATS INTERGENERACIONALS

Al llarg del que queda de curs aniran tenint lloc diverses activitats entre els infants i joves del poble i la gent gran de l’Espai Nou.

És per això que us presentem el Programa d’Activitats Intergeneracionals, que és un recull de totes aquestes activitats en què compartirem coneixements i una bona estona d’interacció.

Per proximitat de data, podem destacar tres activitats:

  • El dimecres 8 de maig de 10:30h a 12h, els alumnes de 1r d’ESO del Col·legi Sant Lluís faran de guies ambientals a la gent gran de Begues. Consisteix en una ruta guiada pel parc de la Costeta de Begues per a conèixer la flora, fauna, valors ambientals i socials del parc, així com la seva història.

  • El dimarts 14 de maig a la tarda, alguns usuaris i usuàries de l’Espai Nou s’aproparan a l’Escola Sant Cristòfor per compartir una estona explicant contes als més petits de l’escola i explicar “Els oficis de la gent gran” als alumnes de 3r de primària.

  • El dijous 16 de maig d’11h a 12:45h tindrà lloc la XIV Jornada STEAM (abans anomenada Fira Matemàtica). Tracta de jocs matemàtics i científics de diferents dificultats amb l’alumnat de 6è de primària i 1r d’ESO de l’Institut. Aleshores compten amb el suport de gent gran a les diverses proves.

INSCRIPCIONS: Dimarts i dijous de 10h a 12h i de 17h a 19h al Centre Cívic El Roure, per telèfon al 674 795 509 o per mail a espaigentgran@begues.cat

Creiem que aquestes activitats poden ser enriquidores per totes dues parts i us animem a participar i gaudir d’aquestes estones d’aprenentatge mutu!!

Us hi esperem!!!

 

Back To Top