skip to Main Content

36ª FESTA DE LA GENT GRAN DE BEGUES

Benvolguts i benvolgudes,

Després d’un temps de recuperació de la normalitat en les activitats que us oferim des de l’Espai Nou, en aquesta ocasió, em dirigeixo a vosaltres per tal de convidar-vos a la celebració de la 36ª Festa de la Gent Gran.

Una festa homenatge a totes les persones grans del nostre poble i que, aquest any, recupera el seu format habitual. Així doncs, com ja havíem fet abans de l’inici de la crisi sanitària, ens tornarem a trobar el 30 d’abril.

En primer lloc, es realitzarà la tradicional Missa a l’Església de Sant Cristòfor amb els cants de la Coral Montau. Tot seguit, gaudirem d’un bon dinar al Teatre el Goula amenitzat amb la música de les havaneres del grup “Sons de taberna”.

Per adquirir els tiquets pel dinar que es posaran a la venda a partir del dijous 16 de març i fins el 20 d’abril al Centre Cívic. El preu del menú per a majors de 65 anys empadronats/ades a Begues és de 5€. Si no es reuneixen les condicions anteriors és de 21€. Al cartell hi trobareu tota la informació

És una gran il·lusió per nosaltres poder compartir aquest dia plegats. Serà un dia de retrobaments i, n’estem segurs, que de molta alegria.

Us hi esperem!

Salutacions,

Maria Llauradó Fornt

Regidora de la gent gran

Back To Top